Un autocar cu 70 de pasageri a aşteaptat 14 ore, la Arad, să-și continue drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

70 de persoane, printre care și un copil de patru ani, așteaptă într-un autocar, dintr-o parcare de la intrarea în Arad, să îşi continue drumul. Autocarul, care a plecat din Republica Moldova având ca destinaţie Praga și s-a defectat pe drum.

Oamenii sunt plecaţi de acasă de mai bine de 24 de ore şi au ajuns la capătul răbdării. Autocarul a avut probleme la ambreiaj imediat ce a trecut de Braşov. “Mergea mai repede la vale, dar pe drum drept nu avea mai mult de 10 km la oră. E ca Titanicul pe roţi, noi l-am împins până în parcare pentru că s-a oprit în mijlocul drumului”, a spus Benone Ionescu, pasager.

image

La intrarea în Arad, autocarul nu a mai putut fi urnit din loc. De la 5 dimineaţa oamenii aşteaptă în ploaie să vină un alt mijloc de transport care să-i ducă la destinaţie. 

“Stăm aici de la 5 dimineaţa, fără apă sau mâncare. E bătaie de joc, suntem pe drum de atâtea ore. Trebuia să  ajungem la muncă. Am plătit pe servicii 85 de euro. De ce a plecat dacă autocarul era defect?”, a spus un alt pasager, Paul Câtea. Autocarul aparţine unei firme din Cehia. Şoferul spune ca problemele tehnice au aparut pe drum şi că de ore bune încearcă să facă rost de un alt autocar.

image

“Am sunat la toate firmele de transport din ţară şi nimeni nu a vrut să ne ajute. Şi la 112 am sunat. Cum e posibil aşa ceva ca în România să nu ne ajute nimeni?”, a declarat Vladimir Ratz, şoferul.

image

În cele din urmă, firma spune că a găsit un alt autocar care să îi  ducă pe oameni la destinaţie. Autobuzul ar trebui să ajungă în Arad  ,în această seară. Pasagerii sunt însă nemulţumiţi că vor ajunge în Praga cu peste o zi întârziere şi vor o parte din bani înapoi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite