FOTO VIDEO Un arădean s-a urcat într-un copac şi a ameninţat că se omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un arădean s-a supărat pe viaţă şi după câteva pahare de băutură,  s-a urcat într-un copac din faţa casei şi a ameninţat că se omoară. A fost dat afară de la serviciu şi nu are cu ce să îşi întreţină cei doi copii.

Aşa şi-a motivat bărbatul gestul disperat. La insistenţele poliţiştilor,  pompierilor, dar şi ale vecinilor, după mai bine de o oră şi jumătate, s-a hotărât să coboare de unul singur.Gheorghe N. de 42 de ani lucra în construcţii, dar patronul tocmai l-a concediat.

image

Aseară in jurul orei 23, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de alcool, s-a hotărât să urce în  copacul din faţa casei în semn de protest. La faţa locului au sosit imediat poliţişti, o ambulanţă şi doua echipaje de pompieri.

”Am fost bătut de poliţie şi am fost şi filmat. Am fost dus la spitalul de nebuni, de ce? Eu plătesc poliţia, nu ei pe mine. Poliţia e coruptă. La ce să mă duc jos, să mă bateţi? Sunt tâmpit la cap? Mergeţi în treaba voastră, că eu ştiu ce am de făcut. Cu ce v-am deranjat eu? Nu eu v-am chemat... Eu vreau să lucrez la mine în ţară . Să fiu plătit şi omenit”, a declarat Gheorghe N. Nici poliţiştii şi nici vecinii nu au reuşit să îl convingă să coboare.

image

Bărbatul striga sus şi tare că are nevoie de un serviciu stabil pentru că altfel nu îşi poate creşte cele doua fete de 1 şi 13 ani.Într-un final după mai bine de o oră şi jumătate, a coborât de unul singur. A fost preluat de o ambulanţă şi dus pentru un consult la  spital.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite