Un arădean s-a trezit cu un hoț în autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto: Hoțul a fost prins de către proprietar
Arhivă foto: Hoțul a fost prins de către proprietar

Reprezentanții Jandarmeriei Arad au fost sesizați de către un arădean care a găsit un adolescent pe bancheta din spate a autoturismului său. Mai exact, acestora li s-a solicitat intervenţia într-un caz de furt.

Bărbatul le-a declarat jandarmilor că în momentul în care a încercat să intre în autoturismul său, parcat pe strada Dimitrie Bolintineanu, a depistat pe bancheta din spate un tânăr pe care nu îl cunoştea.

„Tânărul surprins a fugit înspre Calea Iuliu Maniu iar bărbatul a pornit în urmărirea lui. L-a prins în scurt timp şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Jandarmii sosiţi la faţa locului au procedat la identificarea tânărului iar după verificările efectuate a rezultat că acesta are 15 ani şi este din localitatea Pâncota. Minorul a declarat că părinţii îi sunt plecaţi la muncă în străinătate şi în prezent este îngrijit de bunici. De asemenea, se află în municipiul Arad unde încearcă să facă rost de bani”, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Jandarmii l-au condus pe adolescent la Centrul de Delicvenţă Juvenilă unde, în prezenţa unui psiholog, i-au fost luate declaraţii. De asemenea, i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Minorul a fost predat specialiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite