Un TIR încărcat cu aparate de aer condiţionat s-a răsturnat pe centură în cartierul Micălaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în această seară, pe centura Aradului
Accidentul a avut loc în această seară, pe centura Aradului

Un TIR înmatriculat în Bulgaria, care transporta aparate de aer condiţionat, s-a răstunar în urmă cu câteva minute, pe şoseaua de centură din cartierul Micălaca. Şoferul coborâse podul şi a încercat să vireze la dreapta pentru a ajunge pe centură, moment în care, tocmai când încerca să ia curba, s-a răsturnat.

La faţa locului au sosit imediat atât poliţiştii cât şi echipajele medicale de urgenţă care i-au transportat pe şofer dar şi pe pasagerul său, ambii bulgari, la spital. Oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

“Din primele cercetări s-a constatat că nu există urme de frânare şi este posibil ca şoferul să fi adormit la volan. Automarfarul s-a răsturnat pe partea carosabilă iar în momentul impactului, şoferul şi pasagerul său au suferit fracturi”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

În timp ce poliţiştii rutieri au dirijat circulaţia pe alte rute pentru a evita formarea de cozi, pompierii din cadrul ISU Arad, au spălat şoseaua şi asta pentru că din rezervorul TIR-ului s-a scurt combustibil.
Deşi impactul a fost puternic, marfa nu s-a răsturnat pe şosea, cu toate că prelata s-a fisurat puţin.

Acum oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu certitudine cum s-a petrecut accidentul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite