Un Logan a fost strivit între două TIR-uri pe DN7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Drumul Național 7. Un bărbat a murit pe loc iar un altul este grav rănit în urma impactului violent.

După ce aseară, o tânără de numai 17 ani a fost spulberată de un șofer bucureștean tocmai pe trecerea de pietoni,  astăzi se pare că este o nouă zi însângerată pe șosele arădene. Un cumplit accident s-a produs în dreptul localității Bârzava. De vină pare să fie tocmai cei doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca Logan, înmatriculat în județul Timiș. În timp ce se îndreptau spre Arad, un TIR care circula pe același sens de mers în fața Loganului, a frânat brusc iar pentru că șoferul Daciei nu a păstrat distanța regulamentară, s-a izbit în încărcătura autotrenului. Momentul fatal l-a reprezentat însă un impact cu un alt TIR, care venea din spate și care s-a izbit de Loganul în care se aflau cei doi bărbați.

Astfel, victimele au rămas prinse între fiarele mașinii cu care circulau, iar la rândul său, mașina a rămas prinsă între cele două TIR-uri. A fost nevoie de intervenția celor de la Descarcerare pentru ca victimele să fie scoase din autoturism. Din păcate însă, medicii echipajului Smurd sosiți la locul accidentului nu au mai putut să facă nimic pentru una dintre victime, pe care au găsit-o deja decedată. A fost transportat la spital celălalt bărbat, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, starea sa fiind gravă.

Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut teribilul accident.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite