Arad: UTA revine pe primul loc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: UTA revine pe primul loc!
Arad: UTA revine pe primul loc!

Trupa lui Ionuţ Popa a învins cu 3-1 Drobeta Turnu Severin şi e din nou pe primul loc din seria a 2-a.

Batin şi Digbeu au fost în această seară aşii Bătrînei Doamne. Primul a deschis scorul în minutul 30. Severinul a reuşit eglarea în mintul 81, dar arădenii au pus mingea la centru, au ajuns imediat în careul advers, de unde Batin a fulgerat din nou. Dodo Digbeu a stabilit scorul final cu un gol senzaţional, în minutul 88. Ivorianul a culcat doi fundaşi ai Drobetei, şi a trimis în plasă din unghi mort.

UTA a urcat iar pe prima poziţie, avînd şi un meci mai puţin disputat, cel cu Jiul, programat pe 27 octombrie. Runda viitoare, arădenii se grupează pentru marele derby cu Universitatea Cluj. Partida nu se va juca sâmbătă, la fel ca şi restul etapei. Se joacă marţi, pentru că ambele echipe au juniori convocaţi la lotul naţional.

Caseta tehnică

UTA Arad – Drobeta Tr. Severin 3-1 (1-0)

Au marcat Batin 2, Digbeu / M. Ardelean.

UTA Bălgrădean - Mihuţ, Manea, Pocuca, M. Roman – Gîlcă (58 Digbeu), Apostol, Drida, Nădăban – Sălăjan (84 Draia), Batin (86 Pecarov). Director tehnic: Ionuţ Popa

Drobeta: Zimmerman - Roşianu, M. Ardelean, Dicu, Epure (23 Doicaru) - Moutinho, Mitic, E. Stoica (72 Jenaru), Păun (58 Fotescu) - Tobă, Bîrză.

Arbitri: Mihai Prodan – Florin Hanca, Nicolae Dobrică.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite