Arad: Ruşine - UTA eliminată din Cupa României de o divizionară C...

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Ruşine - UTA eliminată din Cupa României de o divizionară C...
Arad: Ruşine - UTA eliminată din Cupa României de o divizionară C...

Dupa Sănătatea Cluj şi CFR Timişoara, „Bătrâna Doamnă” s-a mai înclinat în faţa unei formaţii mult mai slab cotate în Cupa României.

La Zlatna, arădenii au condus de două ori, însă echipa de Liga 3-a din judeţul Alba a revenit de fiecare dată pe tabelă şi a împins partida la penalty-uri. Acolo, erorile lui Pecarov şi Roman au fost decisive, iar UTA – cu titularii pe teren – spune înca o dată „adio” celei de-a doua competiţii oficiale după campionat.

Conform aşteptarilor, Ionut Popa a aruncat în luptă „artileria grea”, mai puţin pe golgeterul Batin, care acuza o lovitură la gleznă. În 4-4-2, cu Mihuţ şi Buican fundaşi laterali şi Drida, ajutor pentru Pecarov în avanposturi, UTA a făcut o primă repriză destul de bună şi părea că se va califica fără mari probleme. Gâlcă şi Pecarov au anunţat deschiderea scorului. În minutul 19, Dejan Pecarov a scăpat singur de la mijlocul terenului şi l-a executat cu sânge rece pe Barna.

Zlatna a revenit repede în joc şi după numai trei minute a restabilit egalitatea. Kiraly a plasat la vinclul porţii lui Bălgrădean o lovitură liberă de la 20 de metri. „Bătrâna Doamnă” nu a acuzat şocul şi, la următoarea faz de poartă, a trecut din nou în avantaj. Roman i-a pus o minge pe cap lui Digbeu,  care nu a gresit ţinta. Din păcate, ivorianul avea să iasă accidentat cu opt minute înainte de pauză, fiind înlocuit cu Nădăban. Roman a salvat rezultatul înainte de intrarea la cabine, cu o intervenţie de pe linia porţii, după lovitura de cap a lui Ciobanu.

UTA a început prost repriza secundă şi –în general – a jucat mult mai slab decât în primele 45 de minute, când a arătat ca o echipă mai matură, ce-şi respectă eticheta de formaţie dintr-un eşalon superior. Bratu l-a întins serios pe Bălgrădean la cinci minute de la reluare, pentru ca în minutul 72 scorul să devina 2-2. Bratu a executat un corner, Budean a prelungit balonul până pe colţul lung, de unde Câmpean a marcat un gol destul de simplu. 

„Textiliştii” n- au acceptat situaţia şi au revenit in atac. Gâlcă (cap pe direcţia portarului), dar mai ales Nădăban, care singur cu portarul Barna a reluat în acesta din urmă, au trecut pe lângă punctul calificarii. Prelungirile au adus alte trei ocazii pentru „alb-roşii”. Pecarov, Apostol şi Purece au greşit din nou ţinta din pozţtii bune şi meciul avea sa se decidă la loviturile de departajare. Batin şi Purece au înscris pentru UTA de la punctul cu var, Pecarov şi Roman au fost ghiciţi de Barna, în timp ce gazdele au marcat pe linie Bratu, Ciofu, Ciobanu şi Câmpean. UTA suferă o nouă eliminare ruşinoasă din Cupa României!

Zlatna: Ov. Barna - Oară, Ciobanu, Kiraly, Toma – Bunea (min. 30 - Bratu), Ciofu, Sîmtion, Corobea (min. 46 - Câmpean) - A. Ianc, Budean (min. 85 - Manea). Antrenor: Ştefan Fogoroşi

UTA: Bălgrădean – Mihuţ (min. 102 - Batin), Pascariu, Pocuca, Buican – Gâlcă, Apostol, Digbeu (min. 37 - Nădăban), Roman - Drida (min. 82 - Purece), Pecarov. Director tehnic: Ionuţ Popa

Arbitri: Cristina Babadac (Alexandria) - Monica Rigo (Cluj), Carmen Neagu (Oradea). Rezervă: Sergiu Popa (Oradea). Observator FRF: Grigore Macavei (Deva).

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite