Arad: Furtună la UTA - Sandu Ion şi-a luat jucătorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrâna Doamnă îşi vede planurile date peste cap.

Clubul fanion al Aradului e blestemat să nu mai ştie ce înseamnă liniştea. UTA trece din nou prin clipe grele. Preşedintele Giovanni Catanzariti şi Sandu Ion au avut astăzi o întrevedere soldată cu un verdict destabilizator. Singurul om din mediul de afaceri arădean dispus să se apropie de UTA i-a comunicat italianului că nu mai e dispus să ajute şi că îşi retrage jucătorii de la echipă!

Se pierde o echipă!
Decizia lui Sandu survine, de fapt, în urma nereglării conturilor între el şi conducerea judeţului Arad. UTA cade victimă, pierzând nu mai puţin de 9 fotbalişti: Bujor, Bălgrădean, Toc, Copil, Purece, Ţucudean, Chindriş,Ştreangă şi Sălăjan. Li se alătură alţi doi jucători aduşi la UTA de la Liberty Salonta – ucraineanul Yanchuk şi senegalzeul Demba. Ambii sunt controlaţi de acelaşi Sandu Ion, sponsor al clubului bihorean sezonul trecut.

Ce va face Ionuţ Popa?
Antrenorul utist a condus cantonamentul de la Moneasa şi a creionat strategia viitorului sezon. A avertizat însă că lucrurile nu sunt clare la nivel de conducere, mărturisind chiar că ia în calcul despărţirea de Arad în cazul în care Sandu Ion nu va fi alături de club. Ionuţ Popa nu a dorit să comenteze „furtuna” de astăzi.

„Nu mă suna, că-s nervos!”, e mesajul de pe telefonul mobil al lui Mister. În acest moment însă, nu e greu de anticipat că Popa nu va mai continua la UTA dacă lucrurile rămân în acest stadiu.

„Nu ştiu ce vom face...”
... a fost reacţia lui Giovanni Catanzariti. „Am discutat cu domnul Sandu şi mi-a dat de înţeles că hotărîrea sa e luată. Nu ştiu ce se întâmplă în plan politic, pe mine mă preocupă doar fotbalul. Eu sper că totuşi lucrurile se vor rezolva”, a comentat italianul din fruntea Bătrânei Doamne.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite