UPDATE Șeful de tură de la Vama Moravița este dat în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii DGA şi procurorii au desfăşurat, marţi dimineaţa, peste 100 de percheziţii în Timiş, Arad, Caraş şi la vămile Naidaş şi Stamora Moraviţa şi la sectoarele de Poliţie de Frontieră Oraviţa, Deta şi Cruceni, peste 100 de poliţişti de frontieră şi vameşi fiind suspectaţi că favorizau contrabanda cu ţigări.

Percheziţiile au avut loc atât în cele cinci vămi şi sectoare ale Poliţiei de Frontieră din zona de vest a ţării, cât şi la locuinţele celor vizaţi din judeţele Arad, Timiş şi Caraş Severin.

Șeful de tură dat dispărut?!

La Arad, în orașul Nădlac, au avut loc descinderi în locuința șefului de tură de la vama Moravița, care potrivit vecinilor a părăsit țara imediat ce a primit de veste că este căutat în dosarul în care mai mulți polițiști de frontieră sunt acuzați de luare de mită și trafic de țigări.

Şeful de tură de la Vama Moraviţa, Milan Gubik, şi alţi şase vameşi, puşi sub acuzare în dosarul în care ieri au fost reţinuţi 100 de poliţişti de frontieră şi 40 de vameşi, au fost daţi în urmărire generală. Șeful de tură, Milan Gubik se pare că se se află în concediu de odihnă.

Au fost reținuți și câțiva polițiști de frontieră arădeni în urma descinderilor din vama Stamora Moravița

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite