UPDATE Procurorii merg astăzi la Timişoara, pentru a sta de vorbă cu Alin Suciu, bărbatul din Sebiş care a ajuns în comă direct de la secţia de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Suciu vorbeşte incoerent şi nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat
Alin Suciu vorbeşte incoerent şi nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat

Alin Suciu a fost în comă timp de o săptămână. Bărbatul nu îşi aminteşte momentele petrecute în Postul de Poliţie din Sebiş şi încă se află internat la un spital din Timişoara.

Au trecut aproape două săptămâni de când Alin Suciu a ajuns în comă, pe patul de spital, după o bătaie de care sunt acuzaţi trei poliţişti. Deocamdată vinovaţii, dacă ei există, nu au fost traşi la răspundere în nici un fel.

În încercarea de a face lumină în acest caz, procurorul se va deplasa astăzi la Spitalul Judeţean din Timişoara, acolo unde va încerca să îi ia declaraţii victimei oamenilor legii.

El este însă rezervat că va obţine ceva, pentru că, deşi a depăşit starea de comă, tânărul are pierderi de memorie şi nu este coorent.
Oamenii legii încearcă să afle şi despre suma de bani pe care familia victimei susţine că aceasta a avut-o asupra sa, înainte de a ajunge la Poliţie, şi care a dispărut.

„Încercăm să verificăm şi acest aspect. Cei acuzaţi au calitatea de suspecţi, iar conform procedurii, numele nu poate fi făcut public decât la finalul cercetărilor”, a declarat în această dimineaţă, Denisa Marţi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite