UPDATE Fata de 13 ani care susține că a fost violată în toaleta mall-ului nu a fost virgină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii care au consultat-o pe minora în vârstă de 13 ani, care susține că a fost supusă forțat să întrețină relații sexuale cu trei bărbați, spun că aceasta nu a fost virgină, nici înainte de presupusul viol.

Raportul medico-legal nu a fost încă întocmit, astfel că poliția așteaptă certificatul ca să poată știi cu exactitate dacă cei trei suspecți vor fi sau nu cercetați pentru viol. În cazul în care raportul medico-legal va arăta că minora a întreținut de bună voie relații sexuale cu suspecții, aceștia vor fi cercetați penal doar pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

Reprezentanții mall-ului Atrium Center spun că au efectuat de asemenea, la rândul lor, o anchetă internă iar camerele video din incinta mall-ului nu confirm existența acestei infracțiuni.

“Menționăm încă o dată că Atrium Mall nu are absolut nicio legătură cu această infracțiune, cazul de viol  nu s-a petrecut în interiorul Atrium Mall.  Victima numai s-a refugiat în Atrium Mall, prin una din intrările publice, după ce fusese violată într-o altă locație, care nu are legătură cu mallul. Acest fapt este dovedit deja de imaginile filmate de  camerele de supraveghere ale mall-ului”, au declarat reprezentanți Atrium Center.

O fată de doar 13 ani susține că a fost violată într-o toaletă a mall-ului Atrium Center

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite