UPDATE Interlopii conduși de Uțu Rohozneanu au terorizat ani la rând întreg orașul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopii din nou la Tribunal
Interlopii din nou la Tribunal

Astăzi, se va relua procesul în care liderul grupării interlope din Arad, Uțu Rohozneanu împreună cu locotenenții lui sunt acuzați că au inițiat un grup infracțional, după ce ieri, mai bine de patru ore au fost audiați un număr de 14 martori.

Cum era de așteptat, spiritele s-au încins din nou în sala de judecată, unde inculpații au început să se acuze între ei, să vorbească urât cu judecătorul, și să se răstească la aparținători.

La ședința de ieri, a fost adus și Florin Moldovan, acuzat de crimă în cazul Trifa, care și-a menținut plângerea depusă pe numele lui Uțu Rohozneanu.

Membrii grupării interlope au spus la un moment dat că sunt dispuși să recunoască absolute orice faptă scrisă în rechizitoriul lor, dacă magistrații le vor reduce pedepsele. Scandalul și atmosfera încinsă ca la fiecare înfățișare va fi reluată astăzi, de la ora 13.00.

Astăzi este programată rejudecarea clanului Uțu Rohozneanu

Clanul Uţu Rohozneanu înjughia oamenii fără pic de milă

Interlopii, „oameni care câştigă bani din combinaţii, certaţi cu legea, respectaţi în lume pentru că sunt tari, au bani, maşini de lux şi lucrează pe «fusul orar american»”, aşa cum ei însuşi s-au caracterizat, stau „la răcoare” de mai bine de şase luni.

Arad: SONDAJ/ Locotenenţii “Împăratului” Uţu Rohozneanu ameninţau cu moartea copiii victimelor

Arad: Amânările repetate din procesul Clanului Uţu Rohoznenu îi neliniştesc pe arădeni

Arad: Clanul “Împăratului” Uţu a ameninţat că violează o fetiţă de 9 ani

Nu o dată membrii grupului au bătut şi atacat persoane pentru a-şi impune supremaţia. Vă relatăm o altă faptă săvârşită de doi dintre membrii de teren ai clanului, cu aceeaşi violenţă cu care deja ne-am obişnuit.

Nu le era frică de nimic

Tot atunci, deşi părţile vătămate au fost hotărâte să depună plângere împotriva celor doi interlopi, aceştia au „avut grijă” ca totul să fie şters cu buretele, cel puţin pentru o scurtă perioadă de timp. Totul s-a petrecut la sfârşitul lunii septembrie 2008, într-un local din incinta Ştrandului Neptun.

Pe la orele 04.00, în timp ce Sorin Mehelean, Marius Pătroi şi Gilbert Sorin Mehelean, însoţiţi de o fată, stăteau la masă, au apărut doi cunoscuţi de-ai acestora, Marius Dragoman şi Daniel Drăgulescu. Fără nici un motiv, Marius Dragoman i-a aplicat lui Gilbert Sorin Mehelean un pumn în faţă, după care i-a spus că vrea să se bată cu el.

Legea cuţitelor

Samuel Mehelean susţine că a observat în acel moment că Daniel Drăgulescu avea în mână un cuţit. Speriat, acesta a intervenit imediat întrebându-l ce vrea să facă iar Daniel Drăgulescu i-a replicat înjurându-l că vrea să îl taie. În acest timp, Samuel Mehelean l-a văzut pe fratele său împingându-l pe Marius Dragoman pentru a evita bătaia, iar pe Drăgulescu l-a văzut cum s-a dus cu cuţitul în mână către Gilbert Mehelean ca să îl taie. 

Bătăi ca în filme
Conform descrierilor victimei, cuţitul era de tip briceag şi avea lama de circa 12-15 cm.  N-a apucat să intervină, deoarece a fost lovit de Drăgulescu pe la spate, a căzut la podea, după care Drăgulescu şi Marius Dragoman l-au lovit cu pumnii şi picioarele, pierzându-şi cunoştinţa.

Când şi-a revenit, Samuel Mehelean era deja la spital şi a aflat de la familie că Sorin, fratele său, a fost tăiat cu cuţitul, de mai multe ori, de către Drăgulescu. Conform rechizitoriului, victima a suferit în urma bătăii primite nu mai puţin de 14-16 zile de îngrijri medicale.

Tăiau tot ce le ieşea în cale


Pe lângă Gilbert Mehelean, a fost înjunghiat tot de Drăgulescu şi Marius Pătroi. Acesta a încercat doar să aplaneze un conflict spontan apărut între Drăgulescu şi un alt bărbat de la masa sa. A fost însă înjunghiat în partea stângă a abdomenului motiv pentru care a stat zece zile în spital, primind 25 de zile de îngrijiri medicale.

Ambele victime au fost nevoite să îşi retragă plângerile în urma presiunilor exercitate asupra lor de către membrii clanului Rohozneanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite