UPDATE / Ce școală îți trebuie ca să ajungi interlop? Nu e nevoie de nicio clasă, ci doar putere în braț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceilalţi se află închişi la Penitenciarul de Maximă Arad
Ceilalţi se află închişi la Penitenciarul de Maximă Arad

Dacă ne întrebăm câte clase au așa zișii interlopi ai Aradului, care în ciuda faptului că au ajuns după gratii, continuă să facă legea printre cei slabi, rămânem surprinși să aflăm că cel mai deștept dintre ei are doar gimnaziul.

După clanul Uțu, urmează serialul clanului Topa. Astăzi începe primul episod al telenovelei

Cartea nu e bună la nimic, aceasta este regula interlopilor care au reușit să se facă remarcați doar cu ajutorul pumnului. Niciun profesor nu te învață ce tehnici de bătaie să aplici atunci când te simți încolțit, așa că...școala nu-și are rostul.

Recidiviști încă din copilărie

Majoritatea membrilor clanului Uțu Rohozneanu au doar opt clase, cel puțin așa se arată în rechizitoriul întomcit de procurorii care anchetează cazul. Procesul lui Uțu, Fizi, frații Dragoman și ceilalți membri s-a mutat la Timișoara, iar magistrații arădeni răsuflă acum liniștiți că au scăpat de circul fără bani pe care îl făceau “maimuțicile” cu cefe late, la fiecare ședință de judecată. Ei bine, Fizi și Uțu au reușit să ajungă la liceu, dar nu l-au terminat pentru că s-au apucat de “prostii”.

Topa la meditații?!

Topa, noua vedetă a procurorilor arădeni este înregistrat fără studii, cu toate că surse din anturajul lui de prieteni au confirmat că are primele cinci clase, iar în momentul în care a dat examenul pentru permisul auto, ar fi luat meditații la română.

image

Edi Naposim și Belmondo nu au mai apucat liceul, ei considerând că și clasele primare au reprezentat un mult prea mare efort intelectual. Certați cu cartea, dar buni la bătaie, clanul Uțu, repsectiv Topa a reușit ani la rând să facă legea prin oraș.

image

Au bătut și amenințat zeci de persoane cu moartea, au fost implicați în la fel de multe infracțiuni, iar acum își săvârșesc pedepsele, după gratii.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite