UPDATE: VIDEO Judecătorii au dispus măsura arestării prevenite în cazul polițistului acuzat de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițistul (în bluză cu dungi) și ceilalți doi complici au ajuns la Tribunal
Polițistul (în bluză cu dungi) și ceilalți doi complici au ajuns la Tribunal

Agentul șef, Ioan Tomoioagă a fost adus cu puțin timp în urmă în sala 104 a Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă. În fața instanței au ajuns și ceilalți doi bărbați din Pecica, complici la infracțiunea de luare de mită.

Agent reţinut pentru şpagă 1.300 de euro de Ziua Poliţei

Potrivit anchetatorilor, polițistul Ioan Tomoioagă i-a cerut lui D.B. o sumă de bani pentru a-l ajuta să scape de o pedeapsă. D.B. le-a povestit polițiștilor că a fost oprit în trafic, conducând un autoturism, deși avea permsiul suspendat.

Polițistul (în bluză cu dungi) și ceilalți doi complici au ajuns la Tribunal

Pentru a scăpa cu o pedeapsă mai ușoară, polițistul Tomoioagă i-a propus să se întâlnească cu el în afara programului de lucru pentru a găsi împreună o soluție favorabilă ambelor părți.

Polițistul i-a cerut bărbatului suma de 1.300 de euro, promițându-i că-l va ajuta. Șoferul susține că i-a înmânat polițistului suma de 4.000 de lei, moment în care i-a cunoscut pe ceilalți doi bărbați din Pecica, care potrivit polițistului ar fi ajutat la soluționarea cazului. D.B. nu a vrut să le mai dea restul de 300 de euro, astfel că s-a dus țintă la Parchet și i-a denunțat pe cei trei.

În aceste momente, atât polițistul Ioan Tomoioagă, cât și ceilalți doi complici, Dan Ardelean şi Alexandru Iercoşan se află în fața instanței și așteaptă să vadă dacă vor rămâne, sau nu în arest pentru următoarele 29 de zile.

Ora 17.40

Cu puține minute în urmă, judecătorii au dispus măsura arestării preventive atât pentru polițistul Ioan Tomoioagă, cât și pentru ceilalți doi complici ai săi, Dan Ardelean şi Alexandru Iercoşan. De mâine, toți trei vor rămâne în arest preventiv timp de 29 de zile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite