UPDATE: VIDEO Un mort și patru răniți este bilanțul cumplitului accident petrecut la Horia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impact devastator în județul Arad, în urma căruia o persoană a murit și alte patru au ajuns grav rănite, după ce mașinile lor s-au izbit frontal.

Patru ambulanțe și echipaje de la descarcerare au sosit la fața locului ca să acorde răniților primul ajutor. Accidentul a avut loc în jurul prânzului, pe șoseaua care leagă Aradul de localitatea Horea.

Grav accident şi circulaţie oprită pe drumul ce leagă Aradul de Horia

Un Logan condus de un italian de 59 de ani a intrat în depășirea unei coloane de mașini, moment în care a intrat în plin într-un autoturism în care se aflau patru tineri. Cele două mașini au fost făcute zob în urma impactului extrem de violent. Italianul imprudent a murit pe loc iar una dintre tinerele aflate în mașina care circula regulamentar a fost proiectată pe câmp. Alți trei răniți au fost scoși dintre fiare de echipele de la descarcerare.

“Am tăiat stâlpul din mijloc pentru a scoate victimele din mașină. Intervenția a fost destul de dificilă, căci toți patru pasagerii au suferit răni grave”, a declarat Dan Flutur de la ISU Arad. Potrivit polițiștilor depășirea neregulamentară și viteza excesivă sunt cauzele acestui accident.

Din cauza accidentului, circulația între Arad și Horea a fost blocată aproape o oră pe ambele sensuri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite