Arad: UPDATE Vecinii fetiţei care a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Arad spun că micuţa era foarte apropiată de mama ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: UPDATE Vecinii fetiţei care a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Arad spun că micuţa era foarte apropiată de mama ei
Arad: UPDATE Vecinii fetiţei care a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Arad spun că micuţa era foarte apropiată de mama ei

Un copil a ajuns în această dimineaţă cu mai multe fracturi la Unitatea de Primire Urgenţe după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului unde locuia.

Ora 15.45

"Minora a fost adusă cu un echipaj SMURD în jurul orei 08.00 dimineaţa, cu politraumatisme. Medicii i-au acordat primul ajutor, însă mama ei a decis să o transporte la un alt spital din Timişoara", a declarat pentru "Adevărul de Seară" Maria Petran, asistentă la Secţia Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Arad.

Vecinii povestesc că micuţa Ana era foarte apropiată de mama ei şi tocmai începuse şcoala, ea fiind în clasa întâi. Azi dimineaţă, mama ei a plecat până la piaţă iar Ana a rămas să o aştepte acasă. Nerăbdătoare minora s-a dus la geam să o poată vedea pe mama ei când ajunge acasă.

„Fetiţa era în geamul de la bucătărie. Cine s-ar fi gândit că o să cadă?! O aştepta pe mama ei să o ducă la şcoală. Din câte au auzit erau foarte apropiate, mai ales de când tatăl micuţei a decedat. Nu ştiu mai multe detalii. Nu am auzit decât nişte zgomote şi ţipete. Micuţa a căzut exact când mama ei a ajuns la bloc. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, iar Ana a fost transportată imediat la spital”, a povestit Marius Costache, vecin.

„Am fost sesizaţi de către colegii Postului de Poliţie nr 1, din cartierul Aurel Vlaicu, că o minoră a căzut de la etajul 3. Fetiţa are 7 ani şi se pare că a ieşit la geam să-şi aştepte mama de la piaţă. La un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut. Minora a fost adusă la spital unde i s-au acordat îngrijirile necesare. Poliţiştii continuă cercetările în acest sens”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Ora 14.00

Potrivit primelor informaţii furnizate de către poliţişti, micuţa în vârstă de 7 ani, se uita pe geamul din bucătăria apartamentului în momentul în care a căzut.

Minora era singură acasă în momentul în care a avut loc tragedia, aşteptând-o pe mama ei să ajungă de la piaţă şi să o ducă la şcoală. Micuţa s-a urcat pe un colţar situat sub geamul de unde mai apoi s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Geamul avea o plasă prinsă cu balamale. Micuţa a căzut de la etajul al treilea. Un bărbat care a trecut întâmplător prin zonă a văzut întreaga scenă şi a anunţat imediat poliţia. Poliţiştii au anunţa Ambulanţa iar micuţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Arad.

La scurt timp însă, familia a hotărât să-şi transporte fetiţa la un spital din Timişoara pentru mai multe investigaţii. Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe, secţia Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad au declarat că minora prezenta multiple fracturi la nivelul întregului corp.
 

Ora 12.00

Incidentul s-a petrecut în cartierul Aurel Vlaicu din Arad. Micuţa de numai 7 ani a fost transportată pentru investigaţii amănunţite la un spital din Timişoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite