Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit  (GALERIE FOTO)
Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit (GALERIE FOTO)

Tânărul de 17 ani care a fost găsit, duminică seara, leşinat în bazinul cu valuri de la Ştrand a murit.

Medicii de la Spitalul Judeţean au depus eforturi toată noaptea să-i salveze viaţa băiatului, însă totul a fost în zadar.

„Starea tânărului a fost foarte gravă în momentul în care a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe. În urma mai multor stopuri cardio respiratorii, inima lui a cedat. Cu toate că medicii au încercat să-l resusciteze ore în şir, tânărul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Monica Puticiu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe.

Trupul adolescentului va fi dus în cursul acestei zile la medicina legală pentru autopsie.

Vom reveni cu amănunte.




Adolescentul a venit  duminică, de la primele ore ale dimineţii la ştrand împreună cu mătuşa lui şi câţiva prieteni. Pe tot parcursul zilei, tânărul nu a dat semne că s-ar simţi rău. În urmă cu o oră însă, în timp ce făcea baie într-unul din bazine a leşinat.

Nu a fost observat de prietenii lui decât după câteva minute bune. Mai mulţi tineri i-au sărit în ajutor şi l-au scos din bazin, băiatul însă a rămas inconştient. Prietenii au încercat minute în şir să-l resuciteze, dar, în zadar. Aceştia au spus că şi-au văzut prietenul plutind la suprafaţa bazinului.

În momentul în care l-au scos din apă, băiatul a început să vomite. Sute de curioşi s-au strâns în jurul victimei. Mătuşa băiatului a telefonat imediat la Ambulanţă iar în aproximativ zece minute un echipaj SMURD a ajuns la locul incidentului. De asemenea, au fost chemaţi şi poliţiştii.

Aceştia au declarat că nu există suspiciuni cu privire la incident. Mai bine de o jumătate de oră, medicii de la SMURD au încercat să-l facă pe băiat să-şi revină din inconştienţă, după care l-au transportat la Spitalul Judeţean Arad.






Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite