Arad: UPDATE Suporterii stelişti implicaţi în accidentul de la Nagylak au plecat cu trenul spre Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: UPDATE Suporterii stelişti implicaţi în accidentul de la Nagylak  au plecat cu trenul spre Capitală
Arad: UPDATE Suporterii stelişti implicaţi în accidentul de la Nagylak au plecat cu trenul spre Capitală

Aproximativ 30 de suporteri ai Stelei, care s-au aflat în cele două autocare implicate în accidentul de la Nagylak, au plecat din Arad, cu trenul Inter City "Aurel Vlaicu" şi vor sosi în Capitală în jurul orei 22.30.

Suporterii au petrecut patru ore în Arad, în zona Staţiei CFR, unde au fost, în permanenţă, supravegheaţi de jandarmi.

Ei nu au provocat scandaluri şi nu şi-au făcut simţită prezenţa, preferând să stea la terase unde au mâncat şi au consumat răcoritoare.

O parte dintre suporteri au avut probleme la urcarea în tren pentru că  au rămas fără bani şi şeful trenului nu a vrut să-i lase să călătorească fără bilete.

Însă, colegii lor au pus mână de la mână şi i-au împrumutat astfel încât să nu rămână în Arad.

Suporterii stelişti au fost nevoiţi să intre în ţară, pe jos, după ce autocarele care îi transportau au fost implicate într-un accident.

Imediat după producerea incidentului, aproximativ 100 de români din cele două autocare avariate au trecut graniţa pe jos şi au fost preluaţi în alte trei autocare cu care au venit până la Arad, de unde au luat trenul spre Capitală.

“Suporterii stelişti au intrat pe teritoriul României fără incidente”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Accidentul a avut loc pe teritoriul Ungariei, la 200 de metri de Punctul de trecere a frontierei Nădlac.

Unul dintre autocarele care îi transportau pe suporterii stelişti de la Budapesta în ţară au acroşat, din spate, microbuzul în care erau poliţiştii care escortau autocarele suporterilor.

Microbuzul a fost împins în autocarul care circula în faţa lui.

Şapte poliţişti maghiari au ajuns la spital.
 
Consulul general al României în Ungaria, Radu Florea, a declarat, pentru Realitatea TV că cei doi şoferi români au rămas la Szeged pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite