Arad: UPDATE Bulgarul scăpat cu viaţă din maşina lovită de un copac a trecut cu bine de operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bulgarul rănit după ce un copac a căzut peste maşina cu care călătorea a trecut cu bine de operaţie şi a rămas internat la secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean Arad.

Rumelinov M., de 40 de ani este stabil din punct de vedere hemo dinamic şi are amputaţie de gambă stângă. El acuză dureri în zona pelvină şi va fi suspus unor investigaţii de specialitate.

"Pacientul a trecut cu bine peste operaţie şi a rămas internat la Ortopedie. Va fi supus unor investigaţii de specialitate"
, a declarat dr. Ana Aconi, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.
 
Şoferul autoturismului  a murit pe loc.

Bulgarii se îndreptau spre vama Nadlac, iar la ieşirea din Arad pe maşina lor au căzut crengile unui plop de zece metri, care a fost rupt de rafalele de vânt.

În urma impactului puternic, autoturismul bulgarilor a ajuns în şantul de pe marginea şoselei.

I-a trecut o creangă prin piept

"La faţa locului, au fost şase victime, şoferul decedat cu traumatism toracic datorat unei crengi care i-a pătruns prin torace. Pasagerul din dreapta are un picior amputat şi încă patru victime cu răni superficiale"
, a declarat Astrid Sturm, medic SMURD.

Bărbatul din dreapta şoferului a fost descarcerat de angajaţii ISU Arad şi a fost transportat în sala de operaţie unde i-a fost amputat un picior.

"Pe fondul unei vijelii, un plop de pe marginea drumului a căzut peste carosabil, iar autoturismul din Bulgaria nu a putut să  îl evite", a declarat Constantin Crainic, de la Poliţia Rutieră Arad.

Crengile căzute au blocat circulaţia pe ambele sensuri ale DN 7 aproximativ o oră, până când drumul a fost degajat de pompieri.

image



Bulgarii se îndreptau spre vama Nădlac


O persoană a murit şi alta a fost grav rănită după ce un copac prăbuşit de furtună a căzut peste autoturismul cu care călătoreau.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Arad, pe drumul ce duce spre Nădlac.

Martorii susţin că din cauza vântului puternic creanga unui copac a căzut peste autoturism, a spart parbrizul şi l-a lovit, mortal, pe şofer.

Autoturismul, scăpat de sub control, s-a răsturnat în şanţ ceea ce a dus la rănirea gravă a pasagerului din dreapta.

"Pasagerul din dreapta a fost operat de urgenţă fiind diagnosticat cu amputaţie de membru inferior"
, a declarat dr. Monica Puticiu, şef Unitatea de Primiri Urgenţe Arad.

Pentru scoaterea şoferului din autovehicul a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Serviciul de Descarcerare, care a acţionat timp de o oră. Pasagerul aflat în dreapta şoferului a fost scos din maşină cu piciorul stâng secţionat şi a fost transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Medicii prezenţi la locul accidentului au spus că celelalte persoane aflate în maşină au suferit leziuni minore, care nu le pun viaţa în pericol.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 7, spre Vama Nădlac a fost blocată aproximativ două ore.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite