UNIFEST:„Distracţie gratis, nu degeaba” pentru studenții "Aurel Vlaicu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii arădeni se vor distra la festivalul dedicat lor
Tinerii arădeni se vor distra la festivalul dedicat lor

A IX-a ediţie a festivalului dedicat tinerilor continuă pentru studenţii Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad. Timp de două săptămâni, tinerii vor participa la activităţi educaţionale, for face sport şi vor „consuma” artă, dar şi distracţie, la baluri ale bobocilor.

O nouă ediţie a festivalului devenit deja tradiţie pentru studenţii Universităţii „Aurel Vlaicu Arad”. Aflat la a IX-a ediţie, UNIFEST se va desfăşura timp de două săptămâni.

În această perioadă, studenţii vor avea acces gratuit la Teatru, Filarmonică şi Muzeu. Ei vor putea participa la o serie de activităţi educaţionale, sportive şi artistice. „Astăzi, studenţii vor participa la un campionat de fotbal, după care 16 colegi de-ai mei vor participa la un seminar alături de reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, urmat de Tunning Auto - Contest în piaţa Avram Iancu”, a declarat Flavius Isac, preşedintele Ligii Studenţilor.

Liber la distracţie

Ediţia din acest an a festivalului se desfăşoară sub sloganul „Distracţie gratis, nu degeaba”, deoarece accesul studenţilor la toate activităţile din calendarul manifestării este gratuit. Weekend-ul va fi de asemenea plin de evenimente, vineri studenţii având parte de fotbal, ping-pong şi karaoke. Sâmbătă este seara „Champions Night” în Clubul Space, iar duminică, campionat de Airsoft pe terenul Airsoft din Sântana.

„Luni este programată o vizită la o casă de copii şi un spectacol umanitar pentru aceştia. Seara este rezervată unui concurs de bancuri şi Stand-up Comedy. Marţi este ziua campionatului de bowling, iar marele eveniment al Festivalului este programat miercuri seara: Balul Bobocilor UAV 2010”, a adăugat Flavius Isac. „Sunt primul an însă am auzit ca la fiecare ediţie studenţii s-au simţit de minune. Eu aştept concursul karaoke”, Mihaela Mihoc, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice.

Tradiţie de nouă ani

Festivalul studenţesc UNIFEST are o tradiţie de nouă ani, debutând în 2001 cu o ediţie organizată în Bucureşti. În anii următori, UNIFEST a devenit unicul festival naţional studenţesc din România. Din anul 2002, manifestarea UNIFEST se desfăşoară şi în centrul universitar de la Arad, fiind organizat
de Liga Studenţilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite