Arad: Un bărbat din Turnu este cercetat pentru şase infracţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Un bărbat din Turnu este cercetat pentru şase infracţiuni
Arad: Un bărbat din Turnu este cercetat pentru şase infracţiuni

Mai mulţi arădeni din Pecica, judeţul Arad au reclamat în aceste zile, faptul că au fost victimele mai multor fapte antisociale.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoanele vătămate şi în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de către jandarmi, astăzi a  fost depistat autorul agresiunilor. Este vorba despre U.O.M, în vârstă de 41 de ani din Turnu.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia patru dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, furt calificat şi loviri şi alte violenţe.

Şi-a lovit victima cu o sacoşă în cap


Agresorul a bătut în seara de 30 octombrie un tânăr din Turnu fără a avea un motiv întemeiat. U.O.M. i-a aplicat victimei în zona capului mai multe lovituri cu o sacoşă care conţinea obiecte contondente. La scurt timp, agresorul a furat o bicicletă din curtea unei brutării din localitatea Pecica. Lanţul infracţiunilor nu se opreşte însă aici. În data de 02 noiembrie, bărbatul a înjurat-o şi a ameninţat-o cu moartea pe M. Maria din Turnu, tot fără motiv.

Infracţiunile s-au ţinut lanţ

Mai apoi, în data de 04 noiembrie, U.O.M. a pătruns în curtea unui imobil din localitatea Turnu şi a sustras o altă bicicletă marca ,,Budapest Schwinn Csepel’’ în valoare de 200 lei.  Ambele biciclete sustrase de făptuitor au fost recuperate şi predate proprietarilor.

„Mai sunt în cercetare încă 2 dosare conţinând actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, pe numele aceluiaşi autor, acesta fiind susceptibil şi pentru săvârşirea infracţiunii de „violare de domiciliu”. Actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite