VIDEO Trupul tinerei spulberată de un şofer urmează a fi ridicat de la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata mijlocie era un adevărat sprijin pentru numeroasa sa familie. Acum însă, cu toţii o vor conduce pe ultimul drum. Neatenţia unui tânăr şofer din Bucureşti a costat-o tocmai viaţa pe tânăra Paula Savin.

Aseară, adolescenta, care ar fi împlinit 18 ani în luna decembrie, plecase până la magazin, când Dragoş C., în vârstă de 30 de ani, nu a observat că tânără trecea strada pe trecerea de pietoni.

image

Fata a fost lovită în plin de autoturismul Ford iar trupul ei a fost aruncat la câţiva metri depărtare. Martorii care au auzit bubuitura au fost cei care au alertat Ambulanţa şi Poliţia.

La faţa locului, medicii s-a chinuit minute în şir să facă o minune. Din păcate, fata s-a stins. Poliţiştii au preluat cazul iar şoferul, în ciuda eforturilor sale de a se disculpa, a fost găsit vinovat.

image

„Sunt o familie numeroasă iar singurul lor venit e salarul tatălui şi alocaţiile copiilor. Locuiau cu toţii într-un apartament închiriat iar în scurt timp, cu ajutorul Primăriei şi al celor de la biserica familiei, urmează să le fie finalizată casa”, a declarat Daciana Cristea, asistent social Primăria Vladimirescu.
Astăzi, părinţii, care mai au în grijă 16 copii, dintre care unul cu handicap, vor ridica trupul neînsufleţit al Paulei de la morgă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite