Trimis în judecată de DNA, Milan Gubic e la un pas de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef de tură de la vama Nădlac, Milan Gubic, care se află în arest, ar putea fi eliberat, după ce Curtea de Apel Timisoara a decis că şi ultimii 38 de vameşi si politişti de frontieră încă închişi trebuie judecaţi în libertare. Alţi patru poliţişti de frontieră şi zece agenţi vamali arădeni ar putea fi eliberaţi.

După aproape trei luni în spatele gratilor, fostul candidat la primăria oraşului Nădlac în 2008, care şi-a petrecut 15 ani ca şef de tură la Vama Nădlac, Milan Gubic, ar pputea fi cercetat în libertate.

Magistraţii timişoreni au decis că toți cei 38 de vamesi şi politişti de frontieră care au mai rămas în arest din să fie lăsaţi liberi. Printre aceştia se află şi patru poliţişti de frontieră şi zece agenţi vamali arădeni trimişi joi în judecată de DNA: şeful de tură Aurel Ioan Selegean şi lucrătorii vamali Florin Dărăbuţ, Florin Sever Dobîndă, Petru Tarcea, Olimpiu Jurcuţiu, Claudiu Adrian Uiuiu, Teodor Ba¬dău şi Cristian Grigore Braga. De cealaltă parte, poliţiştii de frontieră trimişi în judecată sunt ofiţerul de poliţie de frontieră  Radu Cătălin Felecan, agentul de poliţie de frontieră Cos¬tinel Chiosa, Gabriel Bebe Haşu şi Marian Cosmin Toma, aflaţi în stare de arest.

Toţi aceştia mai au acum de aşteptat sentinţa Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie, mai ales că procurorii DNA au decis să facă reurs la decizia judecătorilor timişoreni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite