Trei tineri din Sântana au omorât un bătrân de 80 de ani din cauza unui inel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei, dintre care un minor și-au omorât vecinul de 80 de ani cu mai multe lovitori de topor, în zona capului. Aseară, toți trei au fost aduși în fața instanței din Arad, unde magistrații le-au dat câte 29 de zile de areste preventiv pentru omor deosebit de grav.

Suspecții au fost prinși la Săvârșin, după ce în noaptea de luni spre marți, au comis cumplita crimă. Totul a pornit de la mai multe pahare de băuturi alcoolice. Cei trei tineri s-au îmbătat, după care s-au dus la bătrânul de 80 de ani, cu scopuri prietenești, în primă fază.

Aici, cei trei tineri, dintre care unul de doar 16 ani au continuat să bea alături de bătrân. La un moment dat, doi dintre ei au pus mâna pe un topor și l-au lovit pe bătrân în zona capului, până când acesta a căzut fără suflare. La finalul crimei, cei trei tineri au furat de pe mâna bătrânului un inel de aur, pe care l-au dus imediat la o casă de amanet din Sântana. Din banii primiți pe inel, suspecții și-au propus să organizeze un nou chef.

Au plecat astfel la Săvârșin, unde astăzi au fost prinși de polițiști. Minorul a primit doar 19 zile de arest preventive, iar el este acuzat doar de tâlhărie pentru că, potrivit procurorilor nu a participat la cumplita crimă. Ancheta este în plină desfășurare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite