Trei tineri au ajuns în atenția polițiștilor după ce au furat dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții au fost prinși la ieșirea din magazin
Hoții au fost prinși la ieșirea din magazin

Hoții folosesc metode inedite și planuri bine puse la cale atunci când intenționează să prădeze vreun magazin. La fel s-a întâmplat și în cazul a trei tineri din Arad care au încercat să fure mai multe produse dintr-un supermarket.

Cei trei au intrat ieri într-un supermarket de pe Calea Radnei din municipiu, au profitat de neatenția agenților de pază și au furat o vestă de damă, de pe raionul de confecții. Este vorba despre L. Raul în vârstă de 19 ani, T.M. Simona în vârstă de 18 ani şi P.L. Isabela în vârstă de 18 ani din Arad.

Tinerii au introdus vesta în bagajele lor, iar la ieșirea din supermarket au fost opriți de către agenții de pază. Aceștia au chemat un echipaj de jandarmi care au depistat asupra hoților mai multe produse furate din magazin, în valoare de aproape 70 de lei.

“Aceştia, după o înţelegere prealabilă s-au deplasat la cumpărături într-un supermarket şi profitând de neatenţia agenţilor de pază, cele două tinere au luat de la raionul cu confecţii câte o vestă pentru damă  pe care le-au ascuns în bagajele aflate asupra lor, timp în care  L. Raul a distras atenţia personalului din magazin pentru ca acestea să poată sustrage bunurile fără a fi văzute. După o perioadă de timp au reuşit să treacă de casa de marcat fără să plătească produsele, moment în care au fost opriţi de agenţii de pază”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Tinerii au fost predați polițiștilor pentru continuarea cercetărilor. Aceștia vor fi cercetați pentru furt calificat.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite