Trei localități din județul Arad vor beneficia de substații de ambulanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Județean de Ambulanță a început procedura pentru înființarea a încă trei substații în județ. Este vorba despre localitățile Hălmagiu, Sântana și Secusigiu. Odată înființate aceste substații de Ambulanță, se vor creea și câteva zeci de locuri de muncă.

La ora actuală, Serviciul Județean de Ambulanță are opt subunități în subordine: Chişineu-Criş, Pecica, Şiria, Ineu, Sebiş, Gurahonţ, Lipova şi Săvârşin.

Pentru ca noile substații să fie înființate e nevoie ca actualele posturi să se deblocheze. “Vrem să creștem numărul medicilor care asigură primul ajutor pe Ambulanță și să acoperim zonele cu probleme din județul Arad.

Consider că este mult mai corect să se desfiinţeze anumite spitale care nu reuşeau să asigure asistenţă medicală bolnavilor cu urgenţe medico-chirurgicale şi să întăreşti serviciile de ambulanţă pentru a putea transporta pacienţii direct la unităţiile sanitare care pot să asigure un diagnostic corect al pacienţilor”, a declarat  Roberto Schill, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite