Trei bărbați sunt cercetați după ce au încercat să vâneze ilegal un fazan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi o patrulă de jandarmi din cadrul Grupei Jandarmi Supraveghere şi Intervenţie Pecica, au prins în flagrant doi bărbaţi în timp ce transportau  o armă de tir marca Tulla calibru 5,6 mm şi un exemplar din specia fazan împuşcat.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către jandarmi a fost identificat M.O. Adorian în vârstă de 32 de ani din Arad. Acesta împreună cu B. Ioan au plecat la vânătoare având asupra lor o armă de tir cu glonţ marca Tulla calibru 5,6 mm prevăzută cu un reflector în stare de funcţionare împrumutată.

Potrivit celor doi bărbați, arma a fost împrumutată de la o altă cunoștință de-a lor, C.I. Marcel. Braconierii au fost prinși pe raza localităţii Munar, unde au vânat un  exemplar din specia fazan comun deşi nu aveau eliberată autorizaţie legală de vânătoare.

Vânatul a fost ridicat de la făptuitori şi predat Laboratorului Sanitar Veterinar de Stat pentru eliberarea unui buletin de analiză care să certifice cauza morţii. Prejudiciul a fost stabilit de către A.J.V.P.S Arad ca fiind în valoare de 35 EURO. Arma de vânătoare a fost ridicată în vederea confiscării urmând a fi supusă unei expertize  tehnico-ştiinţifice. Cei trei bărbați se vor alege acum cu câte un dosar penal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite