Trei algerieni au fost prinşi la Nădlac, în timp ce treceau graniţa pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei algerieni care au încercat să treacă ilegal în Spaţiul Schengen au fost reţinuţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac.

Migranţii se deplasau pe jos, iar o patrulă de supraveghere a frontierei de stat a acţionat în baza unei informaţii şi i-a reţinut pe cei trei bărbaţi care încercau să ajungă în Ungaria. Algerienii au fost reţinuţi la aproximativ 50 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Nădlac, în vegetaţia din apropierea liniei de frontieră. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba de cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 ani şi care intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen.

Luaţi la întrebări, aceştia au declarat că s-au deplasat cu o maşină de ocazie până în localitatea Nădlac, de unde au continuat călătoria pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii. Ei au declarat că au recurs la această metodă întrucât nu deţineau viză pentru Spaţiul Schengen. Poliţiştii de frontieră îi cercetează acum pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite