Trei tunisieni reţinuţi cu focuri de armă la vama Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tunisieni, care încercau să treacă vama de la Nădlac pentru a ajunge în Ungaria, au fost reţinuţi la frontieră de către poliţişti, care au fost nevoiţi să recurgă la focuri de armă pentru a-I prinde pe cei trei.

Patrulă de supraveghere a frontierei de stat i-a observat pe cei trei bărbaţi, care se deplasau pe jos spre Ungaria, somându-i.

„Pentru reţinerea persoanelor în cauză, lucrătorii noştri au făcut uz de armă, trăgând în plan vertical două focuri, întrucât cei implicaţi au ignorat somaţiile verbale făcute de poliţiştii de frontieră. Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 20 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Nădlac, în vegetaţia din apropierea frontierei”, a declarat agent principal Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad

Bărbaţii au declarat că s-au deplasat cu o maşină de ocazie până în localitatea Nădlac, de unde au continuat călătoria pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii. Aceştia au mai recunoscut că au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite