Transfugi, întoarși din drum, la Nădlac şi Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Nădlac au fost prinse patru persoane
La Nădlac au fost prinse patru persoane

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au oprit din drum mai multe persoane care se deplasau pe jos, spre frontieră, încercând să ajungă ilegal în Ungaria.

Oamenii legii i-au observat la timp, astfel încât  cele şapte persoane au fost reţinute la aproximativ 150 de metri faţă de linia de frontieră.

„Persoanele în cauză au fost conduse la sediile sectoarelor pentru cercetări şi declaraţii. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni algerieni, un cetăţean tunisian şi trei marocani cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, care intenţionau să ajungă ilegal în spaţiul Schengen”, spune agent principal de poliţie Adelina Limban, purtător de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în toate cazurile actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite