Tramvaiele se întorc pe Voinicilor de abia mâine. La noapte se face rebranşarea reţelei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autovechicul agabarit a întrerupt aseară circulaţia tramvaielor în jumătate din cartierul Micălaca. Compania de Transport Public a ţinut astăzi pe tuşă tramvaiele care circulau pe strada Voinicilor şi Renaşterii, până la noapte.

Arădenii care au plecat azi la muncă, au fost nevoiţi fie să-şi folosească maşinile personale, fie să facă drum până în zona 300 a cartierului Micălaca pentru a apuca un tramvai. Avaria produsă aseară de un TIR nu a putut fi rezolvată peste noapte, astfel că de abia mâine se va relua circulaţia tramvaielor.

„Echipajele Companiei de Transport Public au intervenit încă de aseară pentru remedierea situaţiei, dar, având în vedere amploarea distrugerilor provocate, reprezentanţii CTP au informat că lucrările pentru repunerea în funcţiune a reţelei aeriene de contact nu vor putea fi finalizate până dimineaţă“, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Tramvaie de abia mâine

Conform reprezentanţilor Companiei de Transport Public, de abia mâine va fi reluată circulaţia în zonă. „Avaria a fost mare. Autocamionul a agăţat şi a dat jos bucla de la Billa. S-a încercat aseară remedierea, dar de abia la noapte vom putea rebranşa reţeaua electrică din zonă”, a declarat în această dimineaţă pentru Adevărul de Seară, Petru Cuvineanu, director tehnic al CTP Arad.

Deocamdată Compania de Transport Public Arad nu a calculat prejudiciul cauzat de autocamion, dar transportatorul va fi bun de plată din cauza lipsei autorizaţiei de acces.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite