Tragedie la Arad: Un student de la Academia de Poliţie a decedat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alt accident îngrozeşte arădenii. În această după amiază pe şoseaua care face legătura între Arad şi Şofronea, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a murit după ce maşina la volanul căreia se afla a fost lovită în plin de un tir care venea din sens opus. Băiatul era student în ultimul an la Academia de Poliţie.

Cei de la faţa locului, spun că băiatul însoţea un tir care trebuia să ajungă la Curtici, de unde trebuia să aducă înapoi la Arad, doi şoferi. În urma impactului tirul implicat în accident s-a răsturnat, iar pe şosea s-au împrăştiat mai mulţi saci de ciment. Accidentul, în care a murit Alexandru Căcărează s-a produs în jurul orelor 18.00.

Acesta plecase din Arad şi trebuia să ajungă la Curtici. Martorii spun că Alexandru a încercat să depăşească tirul care circula în faţa sa şi nu a observat că din sens opus venea un alt autocamion cu remorcă care era foarte aproape de el. Acesta l-a acroşat şi l-a aruncat cu putere în şantul de pe marginea drumului.

„Din primele cercetări am aflat că şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat pe contrasens unde a avut loc coliziunea cu un autocamion. Vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul ”, spune inspector Răzvan Meszar, din cadrul Poliţiei Rutiere Arad. Pentru că şoferul a fost prins între fiarele contorsionate ale autoturismului a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite