Traficantul de droguri ce a lăsat-o gravidă pe criminală, un cunoscut scandalagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bun actor. Așa ar putea fi descris Claudiu Șatran, deținutul care a lăsat-o însărcinată pe Carmen Bejan, studenta criminală încarcerată la Penitenciarul din Arad. Majoritatea celor care îl cunosc se declară surprinși de faptul că acesta are de gând să fie tată pentru a doua oară.

Claudiu Șatran este descris de către vecini drept un cunoscut scandalagiu și “drogat”.

“Așa a fost întotdeauna. De când era adolescent, a intrat într-un anturaj prost și nu se mai putea înțelege nimeni cu el. Era scandalagiu și făcea numai prostii. Se certa cu toată lumea și ne era teamă de el”, povestește una dintre vecine. De frica faptului că traficantul urmează în curând să se elibereze din pușcărie, majoritatea vecinilor au preferat să nu povestească prea multe despre Claudiu Șatran.

Pe de altă parte, alții îl descriu ca fiind un om bun, liniștit și cu o familie foarte cumsecade. Însuși primarul orașului Pecica, acolo unde Claudiu Șatran s-a născut și a locuit până în momentul în care a fost arestat, are o părere bună despre acest individ.

“Îl știu demult. De când era la școală. Era un băiat liniștit, nu aveai treabă cu el. Pe părinți îi cunosc foarte bine și sunt o familie de nota zece. Chiar am rămas suprins când am aflat că a fost arestat. A intrat într-un anturaj prost”, a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Părinții traficantului știu că vor deveni bunici

Conform cunoscuților familiei Șatran, atât tatăl cât și mama acestuia, știu că urmează să fie bunici pentru a doua oară.
“El este singurul copil al familiei. Tatăl lucrează ca paznic la sucursala unei bănci din Pecica iar mama este funcționar la Oficiul Poștal din localitate. Ei știu că Claudiu va fi tătic. Mai au o nepoțică, tot de la Claudiu, în vârstă de 13 ani”, a povestit o altă vecină.

Și-a recunoscut fiica prin Tribunale

Înainte de a fi închis pentru trafic de droguri și condamnat la zece ani de închisoare, Claudiu Șatran a stat câțiva ani într-o relație de concubinaj cu o tânără cu care are o fetiță. Conform spuselor vecinilor, copila a fost recunoscută de traficant după ce concubine sa a apelat la ajutorul instanțelor de judecată.

“El tot zicea că nu e a lui copilul și fata l-a dat în judecată. Așa a ajuns să își recunoască fiica”, a explicat o altă vecină.

Dacă în libertate s-a făcut cunoscut datorită scandalurilor, în spatele gratiilor, Claudiu Șatran este actor. Acesta face parte din trupa de teatru a Penitenciarului Arad, “Blitz”.

Citește pe această temă și :

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină şi traficantul de droguri care a lăsat-o gravidă s-au îndrăgostit în bucătăria puşcăriei

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină,gravidă cu un traficant de droguri care se eliberează în aprilie

Carmen Bejan a primit vizite intime la Penitenciar

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină este însărcinată. Acesta este motivul pentru care a cerut întreruperea executării pedepsei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite