Tradiţionalul Tramvai a lui Moş Crăciun se pune în circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul va circula începând de luni
Tramvaiul va circula începând de luni

Primii călători vor fi copiii angajaţilor Companiei de Transport Public Arad, dar şi cei care vor fi prezenţi în centrul oraşului luni seara, la festivitatea aprinderii luminilor Bradului de Crăciun. De marți, cu tramvaiul care va fi condus de un vatman costumat în Moş Crăciun se va putea călători doar pe bază de programare.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au menţionat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai. Traseele pe care va circula tramvaiul sunt UTA – Micalaca, UTA – Piața Romană (pe la Confecţii) şi UTA – Făt – Frumos.
Circulaţia acestui tramvai a devenit tradiţională în apropierea sărbătorilor de iarnă, fiind al treisprezecelea an de când este pus în circulaţie. Tramvaiul circulă până după Sfântul Ioan, în fiecare zi, între orele 8.00 şi 20.00.

Tramvaiul a fost pregătit pentru ieşirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Cu acest prilej, au fost înlocuite beculeţele arse, s-au montat clopoţei şi instalaţii de lumini colorate.

Atât conducerile instituţiilor de învăţământ preşcolar cât şi cele ale şcolilor primare sunt invitate să facă, din timp, programări, pentru a se evita aglomeraţia. Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-243981.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite