Zonele în care îşi fac de cap exhibiţioniştii Aradului: Vlaicu şi Micălaca rămân în top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlaicu şi Malul Mureşului sunt preferatele amatorilor de gesturi obscene. Arădeanul Traian Iacoban a fost amendat după ce a fost prins în flagrant, în timp ce îşi expunea părţile intime în văzul trecătorilor.

Fiecare cartier din Arad are obsedaţii lui, care acţionează în anumite sezoane şi mai ales în anumite intervale de timp. Fac gesturi obscene în public, se dezbracă şi fac propuneri indecente femeilor, chiar şi la orele la care copiii merg la şcoală, spre nemulţumirea arădenilor care trec prin zonă.

Arădeni nemulţumiţi
Fie că vorbim despre zona Libelula, din cartierul Vlaicu, despre zona Podgoria, cartierul Confecţii, sau malul Mureşului, scenariul este acelaşi, doar protagoniştii sunt diferiţi. Exhibiţioniştii îşi fac treaba în continuare şi sunt cu ochii în patru, pentru a nu fi prinşi în flagrant de oamenii legii, deoarece doar aşa pot fi traşi la răspundere.

„Stau în zona Libelula şi, zi de zi, un bărbat de aproximativ 30 de ani, îşi dădea pantalonii jos şi începea să facă diverse lucruri. De multe ori îmi era şi teamă să trec pe lângă el. Dacă vedea că nu îl băgăm în seamă ne şi înjura”, a spus Tatiana Cataramă, o tânără de 20 de ani.
Sesizări la poliţie

Traian Iacoban, de 50 de ani, din localitatea arădeană Şeitin, a fost teroarea trecătorilor din zona centrală. El făcea tot felul de gesturi obscene, iar oamenii sătui să-i vadă organele genitale au sesizat poliţia. O patrulă a Poliţiei Locale l-a amendat, după ce bărbatul a făcut, în mod repetat, gesturi obscene în public, stârnind disconfortul şi indignarea cetăţenilor. „Pe adresa instituţiei au ajuns mai multe sesizări prin care se relata faptul că pe Malul Mureşului, trecătorii au sesizat prezenţa aproape zilnică, fie în parcuri, fie pe faleză, a unei persoane de sex masculin care se manifesta în mod indecent prin expunerea părţilor intime în văzul trecătorilor”, a spus Viorica Graur, directorul executiv al Poliţiei Locale Arad.

Traian Iacoban a fost prins chiar în flagrant, după câteva zile de filaj. Atât el, cât şi ceilalţi oameni prinşi că fac astfel de gesturi, primesc amendă între 200 şi 1.000 de lei. Cei de la poliţia judeţeană spun şi ei că au avut un astfel de caz. „În urmă cu câteva luni am primit o petiţie prin care ne era semnalat că un bărbat pipăia femeile în mijloacele de transport în comun. În special în cele care mergeau spre Aradul Nou. Bărbatul a fost identificat şi amendat”, a spus Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite