Tone de material antiderapant împrăștiat pe șoselele din Arad încă din prima zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferilor li se recomandă prudenţă
Şoferilor li se recomandă prudenţă

Activitatea de deszăpezire a arterelor rutiere din municipiul Arad se desfăşoară continuu  încă din prima zi de Crăciun. Până acum s-a intervenit cu cinci utilaje care au împrăştiat peste 375 de tone de material antideparant  și cu trei utilaje cu pluguri.

De asemenea, mai multe echipe de măturat manual intervin pentru curăţarea gurilor de scurgere și a refugiilor din staţiile de tramvaie. 

“Primăria Municipiului Arad face apel la toţi cetăţenii şi agenţii economici să îndepărteze zăpada de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, pentru ca circulaţia pietonilor să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt la Primăria Arad. 

De asemenea, în cazul pericolului iminent de cădere a zăpezii sau gheţii ţurţurilor de pe acoperişuri, deţinătorii clădirilor au obligaţia de a avertiza  trecătorii şi de a îndepărta ţurţurii şi zăpada de pe acoperiş cu mijloace proprii sau prinintermediul firmelor care au dotări specifice.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite