Arad: Toamna plouă des cu vacanţe chilipir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Toamna plouă des cu vacanţe chilipir
Arad: Toamna plouă des cu vacanţe chilipir

La mare căutare sunt ofertele de ultimă oră, dar şi ocaziile speciale, cotate la preţuri mai mici decât în sezonul estival.

Arădenii care n-au putut sau n-au vrut să-şi facă vacanţa în sezonul estival au luat drumul agenţiilor de turism pentru a studia ofertele pe septembrie. „Nu am reuşit să plec în concediu vara pentru simplul motiv că nu am avut bani suficienţi. Dar nu e o problemă să merg acum, pentru că am găsit destule variante bune”, a spus Adela Melinte, care a optat pentru litoralul românesc.

Programele oferite acum la mare au preţuri mici. „La Eforie, se poate sta o săptămână cu 180 de lei, la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus. Dacă pretenţiile cresc, hotelurile de patru stele sunt pregătite să primească turiştii pentru 400 de lei”, a explicat Ioana Berar, director la agenţia Virgo Travel.

Şi staţiunile balneo-climaterice, care dispun de baze de tratament, s-au orientat rapid, pentru a-şi atrage clienţi toamna. Majoritatea arădenilor se gândesc la Băile Felix, staţiunea bihoreană fiind situată la doar 100 de kilometri de Arad. Aici, hotelierii au coborât preţurile. O săptămână în regim de demi-pensiune începe de la 600 de lei de persoană şi include efectuarea a cinci şedinţe de tratament pentru diferite afecţiuni.

Ocazie în Turcia

Arădenii îndrăgostiţi de Grecia şi Turcia vânează şi ei oportunităţi. Acum, pe „tărâmul zeilor” se merge cu 100 de euro, transport inclus. Cea mai la îndemână destinaţie rămâne Paralia Katerini. ”Am fost şi anul trecut în aceeaşi perioadă, iar vremea a fost super. Grecia are avantajul climei plăcute”, a punctat Neluţu Paşca, pregătit de concediu. În ceea ce priveşte Turcia, preţurile nu cresc foarte mult, excepţie făcând sejururile all-inclusive, cotate acum la aproximativ 250 de euro de persoană.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite