Tinerii talentați la muzică sunt așteptați la o nouă ediție a festivalului “Pop Star”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii talentați la muzică sunt așteptați la o nouă ediție a festivalului interjudețean “Pop Star”. Concursul se va desfășura vineri, 20 mai, în sala de spectacole a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

Festivalul se află la a XX-a ediție și își propune să promoveze talente autentice din rândul tinerilor solişti vocali de muzică uşoară din şcolile de artă. “Mizăm şi în acest an pe participarea a cel puţin 15 concurenţi, dintre care 10, pe bază de selecţie, vor reprezenta instituţia organizatoare, printre care elevi ai claselor de canto muzică uşoară coordonați de profesor Claudia Ştesco și profesor Marioara Miclea. De asemenea, vom avea și doi concurenţi de Liceul de Artă din Arad”, au declarat organizatorii.

Aceștia mai spun că au trimis invitaţii, la Oradea, Cluj, Timişoara, Alba Iulia, Braşov, Reşiţa, care, în fiecare an au avut reprezentanţi în concursul desfășurat la Arad.
Fiecare concurent va prezenta două piese, dintre care una de factură lentă.

În ziua festivalului, se vor desfăşura selecţia concurenţilor din ţară şi proba de sunet, iar de la orele 17.00, concursul de interpretare. Juriul festivalului, format din profesionişti în domeniu şi reprezentanţi ai organizatorilor, va acorda premii, pornind de la următoarele criterii de evaluare: calitatea interpretării, intonaţie-ritm, dificultatea tehnică a repertoriului, ţinuta scenică.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite