Tinerii petrec în cluburile arădene de joi şi până duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile din Arad, mai ales cele care organizează seri speciale, în care sunt invitate diferite formaţii sunt luate cu asalt de către doritorii de distracţii. Petrecerile în cluburile arădene încep de joi şi se termină duminica.

De exemplu, formaţia Wings of Destiny a încântat zeci de tineri care au ales să petreacă într-un club din centrul Aradului. Astfel, iubitorii rock-ului au fredonat melodiile, au aplaudat şi chiar au cerut ca  cei de la Wings of Destiny să rămână pe scenă ore întregi.

Tinerii aleg să meargă în cluburile, care cred ei că îi reprezintă. În timp ce unii aleg rock-ul, alţii merg la karaoke, iar alţii aleg muzica lăutărească. Majoritatea cluburilor oferă şi gustări reci. Astfel, că cei care vor să petreacă în cluburi şi să plece sătui de acolo  trebuie să aibă  la ei cel puţin 30 de lei de persoană.

,,Ieşim odată la două săptămâni. Alegem de obicei cluburile în care sunt invitate formaţii. În această seară i-am ascultat pe cei de la Wings of Destiny”, spune Rebeca Boldor. Pentru cei care nu ştiu de o vreme încoace în cluburi se poate servi de la slănină afumată şi până la zacuscă sau dulceaţă de ceapă.

Cel mai ieftin platou costă 13 lei. Litrul de vin se găseşte la preţul de 15 lei, ceaiul la 5 lei, iar berea la 4 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite