Tinerii fotbalişti ai Aradului, echipaţi complet de englezii de la FC Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii care au îmbrăcat echipamentul au fost băieţii de la Selecţionata AJF Arad Under 16
Primii care au îmbrăcat echipamentul au fost băieţii de la Selecţionata AJF Arad Under 16

Cormoranii au făcut un gest superb pentru tinerii fotbalişti din Arad. Clubul englez a făcut un cadou frumos fotbalului arădean la vizita efectuată recent la Bucureşti, cu ocazia meciului din Ghencea.

Christine Fawcett, manager în Comitetul de Organizare şi Servicii de la FC Liverpool a oferit un set de echipament complet al „cormoranilor” (tricouri, short-uri şi jambiere) pentru selecţionatele de juniori ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad. Mulţumiri i se cuvin şi fotbalistului arădean Dinu Maghici, cel care a intermediat legătura dintre Christine Fawcett şi AJF Arad.

Primii care au îmbrăcat echipamentul lui Liverpool au fost băieţii de la Selecţionata AJF Arad Under 16. A fost multă bucurie pe chipurile tinerilor pregătiţi de Dan Cuedan şi Sandu Gaica, din rândurile cărora mai mulţi s-au făcut remarcaţi cu ocazia recentului Campionat Naţional al Selecţionatelor Judeţene.

„Mulţumim pentru acest cadou extraordinar, e o mândrie pentru noi să vedem copiii Aradului îmbrăcând echipamentul lui Liverpool ”, a spus Dorel Cura, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite