Arad: Tinerii sunt convinşi să respingă drogurile cu imagini şocante (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii vor afla care sunt urmările pe care le poate avea consumul de droguri, de la un aspect ofilit şi până la contactarea unor boli grave.

Astfel, astăzi, de la ora  12, voluntarii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Arad  vor desfăşura o campanie de distribuire a materialelor informative cu privire la riscurile consumului de alcool, tutun şi alte droguri.

După care va avea loc o întâlnire organizată de către reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Arad, la care vor participa deţinuţii de la carantina şi foşti consumatori de droguri, care se va desfăşura în cadrul Penitenciarului Arad – Secţia Exterioară.

Deţinuţii vor fi informaţi cu privire la riscurile consumului de droguri.

Vineri de la ora 10 va fi desfăşurat un concurs de biciclete în Parcul Natural „Lunca Mureşului”, iar la finalul acestuia participanţii vor fi invitaţi să participe la o dezbatere cu privire la fenomenul drogurilor.

Pentru ziua de 26 iunie- Ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri, Oficiul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate a propus campania „Îţi controlează drogurile viaţa? În viaţa ta, în comunitatea ta… drogurile nu-şi au locul”.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite