Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara (SONDAJ)
Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara (SONDAJ)

Mătuşa lui Carmen Bejan, studenta din Ineu aflată în arest în cazul uciderii de la Timişoara, crede că nepoata sa a fost drogată când s-a întâmplat nenorocirea.

 ”Altfel nu ne putem explica ce s-a întâmplat acolo. În plus, toată săptămâna de dinaintea evenimentului, părinţii nu au putut da de ea pe mobil. Probabil că Sergiu i l-a luat”, a povesit Daniela Bejan, mătuşa lui Carmen.

În plus, aceasta susţine că familia Bejan a primit un mesaj cu o zi înainte de crimă, de pe telefonul lui Sergiu în care se scria că fiica lor urmează să ajungă acasă vineri şi că telefonul i s-ar fi stricat.

”Vineri, când am văzut că nu vine, părinţii s-au gândit să plece la Brad de unde ştiam că este băiatul, mai ales că noi duminică aveam o nuntă în familie, la Beiuş. Carmen şi-a făcut special o rochie la comandă pentru ceremonie, aşa că era imposibil să nu vină acasă”, a mai spus mătuşa fetei.

Cât priveşte cererea în căsătorie pe care Sergiu i-a adresat-o lui Carmen, femeia crede că este vorba despre o încercare de manipulare la care au contribuit şi anchetatorii dar şi avocata din oficiu a fetei.

”Chiar dacă a fost numită din oficiu, părinţii au plătit-o, dar tot nu îşi face treaba cum trebuie. Oricum acum au angajat alţi doi avocaţi care să o apere şi care vor încerca inclusiv strămutarea procesului. Ne e teamă de influenţa familiei victimei. Nu credem că acolo procesul şi ancheta pot fi corecte” a mai adăugat mătuşa fetei.

Avea tot ce îi trebuie

Despre motivele care au putut duce la nefericitul eveniment din căminul de la medicină, femeia a spus că nu găseşte nicio explicaţie în afară de aceea că nepoata sa a fost drogată.

”Avea tot ce îi trebuie. Părinţii îi dădeau 1.000 de lei pe lună din care 150 era chiria la apartament, că era o cunoştinţă cea care a închiriat. I-au luat şi maşină dar îi era teamă să conducă între Ineu şi Timişoara de una singură. În plus îi trimiteau mâncare cu cursa de autobuz în fiecare săptămână, chiar dacă ea venea cam odată la două săptămâni acasă”
, a susţinut mătuşa fetei.

Familia Bejan este distrusă

Femeia a mai povestit şi coşmarul pe care îl trăieşte întreaga familie de la tragicul eveniment.

”Eu am copii şi aceştia se tem să mai doarmă singuri din cauza circului creat în jurul nostru. Părinţii fetei, cumnaţii mei sunt pur şi simplu storşi de puteri mai ales că trebuie să şi muncească. Se trezesc la trei noaptea să îngrijească animalele. De dormit nu mai pot dormi de griji şi gânduri”
, a povestit Daniela Bejan.



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite