Arad: Bătaie ca-n filme între rugbyştii arădeni şi cei de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Bătaie ca-n filme între rugbyştii arădeni şi cei de la Timişoara
Arad: Bătaie ca-n filme între rugbyştii arădeni şi cei de la Timişoara

Rivalitatea Arad - Timişoara a trăit azi un nou episod. Echipele de rugby ale celor două oraşe şi-au dat întâlnire în cartierul arădean Sânnicolaul Mic, într-un meci care a contat pentru Cupa Europei Centrale şi de Est.

Partida a luat foc la jumătatea primei reprize. După o contră mai puternică, cele două tabere s-au luat la bătaie. S-au implicat şi cei de pe băncile de rezerve, pumnii şi picioarele împărţindu-se vreme de aproape 5 minute! Bilanţ: doi timişoreni au ajuns la spital - Zamfir şi Zaibă - , iar arădeanul Grindei şi timișoreanul Miu au fost eliminaţi.

Tot la spital a ajuns şi echipierul CSU Arad, Daniel Stoica, căruia i-a fost crăpat capul 10 minute mai târziu, într-o fază de joc. Stoica a fost diagnosticat cu comoţie cerebrală.

Paradoxal, galeriile celor două echipe au stat una lângă alta şi n-au avut vreo problemă!

RCM Timişoara s-a impus cu 42-16 şi e neînvinsă după primele trei partide din CEE. Pe lângă înfrângerea cu Timișoara, Aradul are în cont o victorie. Cele două formaţii sunt în grupă cu Donau Wien (Austria) şi Esztergomi Vitezek (Ungaria). Merg în faza următoare echipele clasate pe locurile 1 şi 2, care se vor duela cu formaţiile care vor ocupa aceleaşi poziţii din grupa cealaltă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite