Țigări de contrabandă de peste un miliard de lei vechi au fost confiscate de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au confiscat marfa
Polițiștii au confiscat marfa

Poliţiştii arădeni au  depistat ascunse într-un autoturism aproape 260.000 de ţigări fără timbru. Pe lângă marfa de contrabandă care a fost confiscată, oamenii legii au indisponibilizat și autoturismul Fiat în care aceasta a fost găsită.

Ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude şi poliţişti rutieri, în colaborarea cu SIPI,  au oprit, pe  Calea Zimandului, din municipiul Arad, un autoturism marca Fiat  Ducato, înmatriculat în Ungaria şi condus de către Laszlo N., de 33 ani.

„La controlul efectuat de către poliţişti s-a găsit, într-un loc special amenajat, în interiorul autoturismului, cantitatea de 12.997 pachete ţigarete, marca Jin Ling, netimbrate( conţinând în total 259.940 fire ţigarete) fără ca şoferul să posede autorizaţie de antrepozit fiscal. Marfa a fost evaluată la aproximativ  113.000 lei”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile supuse marcării.

„Cercetările continuă pentru a se stabili provenienţa ţigaretelor de contrabandă şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate”, susține Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite