Ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră de la vama Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările urmau să fie vândute în Spaţiul Schengen
Ţigările urmau să fie vândute în Spaţiul Schengen

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand au dat în această dimineaţă prima lovitură din acest an contrabandiştilor de ţigări. Peste 500 de pachete ţigări ce urmau a fi comercializate în Spaţiul Schengen au fost confiscate.

Cei doi „samsari”, cetăţeni români, Nicolae T., în vârstă de 60 ani şi Perian C., în vârstă de 36 ani, ambii conducând două autoturisme marca „Volkswagen” cu câte o remorcă fiecare au fost opriţi la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand pe sensul de ieşire din ţară.

La controlul efectuat asupra remorcii autoturismelor, au fost descoperite ascunse, în podul remorcilor 530 de pachete de ţigări marca „Marlboro” pentru care cei doi nu aveau documente de însoţire.

Bărbaţii au declarat că bunurile achiziţionate din diverse pieţe din România aveau ca destinaţie de comercializare Spaţiul Schengen..

Deoarece bărbaţii nu au putut prezenta documente justificative privind provenienţa ţigărilor, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar celor doi li s-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.500 lei, fiecare.

În ceea ce priveşte valoarea ţigărilor confiscate aceasta se ridică la suma de 5.512 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite