Testul ADN relevă că bătrânul de 86 de ani din Nădlac a lăsat-o gravidă pe vecina sa de 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Testele ADN efectuate de specialiştii bucureşteni au relevat că bătrânul Constantin Aştefănoaie, în vârstă de de 86 de ani, din Nădlac, a fost tatăl copilului vecinei sale minore.

Judecătorii arădeni au emis astăzi un mandat de arestare pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

Constantin Aştefănoaie este acuzat de viol în formă agravantă şi continuată şi ar putea primi între 10 şi 25 de ani de închisoare.

Testul ADN efectuat de către specialiştii institutului Mina Minovici din Bucureşti au demonstrat că ”Constantin Aştefănoaie este cel care din punct de vedere biologic a lăsat-o însărcinată pe minoră”, a declarat Florin Roman, procurorul de caz.

Constantin Aştefănoaie a susţinut în faţa judecătorilor că el este nevinovat, aşa cum a făcut de altfel pe tot parcursul anchetei. Acesta susţine în continuare că nu i-a făcut nimic Mihaelei C., vecina sa de 11 ani.  “Nu contează că probele spun că eu sunt vinovat. La vârsta mea, eu nu mai pot face nimic de genul ăsta”, a declarat bătrânul de 86 de ani.

Mihaela C. de 11 ani din Nădlac a fost dusă la doctor de către sora sa în urmă cu aproximativ două luni, după ce s-a plans în mod repetat că nu se simte bine. Medicul de familie al minorei a fost cel care a depistat sarcina, de circa trei luni,  şi care a alertat autorităţile.

Încă de atunci copila a declarat că tatăl copilului său este vecinul Constantin Aştefănoaie, pe care obişnuia să îl mai ajute în gospodărie alături de fraţii săi.

Copila a făcut avort asistat iar probele embrionare au fost trimise atunci la Institutul Mina Minovici pentru efectuarea testului ADN.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite