ORAŞUL PE SCURT: Teste la liniile de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii şi-au terminat treaba
Muncitorii şi-au terminat treaba

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.

Teste la liniile de tramvai
Dimineaţă au fost programate probele de circulaţie la liniile de tramvai din zona Piaţa Romană. În funcţie de rezultat, de mâine ar putea fi reluată circulaţia între Aradul Nou - Piaţa Romană – Alfa – UTA. Lunea viitoare ar urma să se desfăşoare teste similare pe ruta Podgoria - Piaţa Romană, iar de miercuri, totul ar putea reintra în normal.

Pregătiri pentru deszăpezire
Firmele care au câştigat licitaţiile de deszăpezire pentru drumurile judeţene s-au pregătit pentru ninsorile anunţate la sfârşitul săptămânii. Până la finalul anului, se estimează că va fi nevoie de 5.000 de tone de sare, tot atâtea de nisip, iar drumarii au la dispoziţie 52 de utilaje de intervenţie şi opt de transport – comandă – verificare.

Serbare de Crăciun
Palatul Copiilor a găzduit „Povestea noastră de Crăciun”. Serbarea a fost organizată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Protagonişti au fost copiii dintr-una din casele de tip familial care frecventează cercurile de creaţie de la Palatul Copiilor. Cei mici au fost vizitaţi de Moş Crăciun, care le-a împărţit cadouri.

Spectacol la Cupa Ceala
Sala Sporturilor „Victoria” e locul de întâlnire a echipelor UTA, Poli Timişoara, FC Bihor, Corvinul Hunedoara şi FC Ceala. Turneul organizat de Liviu Vilagoş se încheie cu o reprezentaţie de gală, un duel între UTA anilor 2000 şi cea actuală. Emeric Jenei şi Flavius Domide sunt printre invitaţii de onoare ai turneului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite