Arad: „Teroristul cu butelie” s-a destăinuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: „Teroristul  cu butelie”  s-a destăinuit
Arad: „Teroristul cu butelie” s-a destăinuit

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMUL COMPLET AL ARESTĂRII TERORISTULUI Citeşte şi: VIDEO Reportaj: În celulă cu teroristul-butelie Reporterii Adevărul de Seară Arad au reuşit să discute cu

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMUL COMPLET AL ARESTĂRII TERORISTULUI

Citeşte şi:
VIDEO Reportaj: În celulă cu teroristul-butelie

Reporterii Adevărul de Seară Arad au reuşit să discute cu primul român care a ajuns, după 1989, în spatele gratiilor pentru tentativă de atentat cu bombă. Bănăţeanul a încercat să arunce în aer centrul oraşului Timişoara. Florin Lesch a fost arestat şi condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de terorism. Bărbatul din Lugoj a fost reţinut pe drumul Lugoj-Timişoara când poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii lui două butelii legate la un dispozitiv artizanal.

Bomba din portbagaj

În urma anchetei a ieşit la iveală faptul că, bărbatul a construit dispozitivul pe care l-a montat în portbagajul maşinii sale cu gandul de a-l detona în Complexul Studenţesc. Lugojeanul intenţiona să dea drumul la gaz în habitaclu şi apoi să sune de pe un telefonul mobil de la distanţă, la telefonul conectat la aprinzătorul electronic pentru a detona bomba artificială.  Poliţiştii sub acoperire l-au aşteptat pe Lesch la ieşirea din Buziaş şi l-au arestat imediat.

Dezvăluirile unui terorist


„Teroristul cu butelia” s-a destăinuit reporterilor Adevărul de seară din Arad şi le-a povestit detalii despre timpul petrecut după gratii. Lesch a spus că regretă foarte mult anii petrecuţi în penitenciar.
Florin Lesch este singurul român care face ani grei de închisoare pentru tentativă de act terorist cu bombă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite