Terenul de sub complexul Jackson va fi scos la licitaţie. Comercianţii nu vor fi afectaţi.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din terenul aflat sub unul dintre cele mai mari complexe din Arad va fi scos la licitaţie de către Consiliul Judeţean. Acest lucru a stârnit diverse controverse şi a creat panică în rândul comercianţilor.

Mai exact este vorba despre terenul, în suprafaţă de 5.984 mp, care se află lângă Spitalul Judeţean pe care sunt amplasate halele aflate în proprietatea S.C. Expo Market Jackson LTD.

Sutele de comercianţi care au închiriate standuri în cele două hale se tem că vor fi daţi afară în urma licitaţiei. Pe de altă parte, omul de afaceri George Medinţu, proprietarul halelor spune că standurile vor rămâne acolo şi că tot ei vor câştiga licitaţia.

„Oamenii pot să stea liniştiţi, deoarece nimeni nu va fi dat afară. Noi am făcut cerere la Consiliul Judeţean, pentru a intra în legalitate cu terenul respectiv. Iniţial, respectiva suprafaţă era în proprietatea Spitalului Judeţean, cu care am avut un contract, însă acum a trecut în proprietatea Consiliului. Conform legii, terenul nu poate fi concesionat decât prin licitaţie, însă noi avem drept de preemţiune”, spune George Medinţu.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte mai multe destre complex şi licitaţie, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite