Teren de sport cu nocturnă pentru cartierul bogaţilor dintr-un sătuc arădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenul a fost inaugurat în prezenţa oficialităţilor de la CJ Arad
Terenul a fost inaugurat în prezenţa oficialităţilor de la CJ Arad

Într-un sat aflat la aproximativ 70 de kilometri distanţă de municipiul Arad, s-au inaugurat unul dintre cele mai moderne terenuri de sport din judeţ. În zonă, au „răsărit ca ciurpercile după ploaie” peste 100 de vile ce aparţin unor oameni de afaceri şi politicieni.

În satul Groşeni ce aparţine de comuna Archiş a avut loc recepţia lucrărilor la terenul de sport multifuncţional care a fost construit la Şcoala Generală cu clasele I-VIII  din localitate.

Valoarea lucrărilor a fost de 180.000 de lei, din care 120.000 de lei de la bugetul local iar 60.000 de lei de la Consiliul Judeţean Arad.
„Pe terenul multifuncţional se pot disputa partide de fotbal, handbal, volei şi tenis de câmp. Am dorit ca terenul să fie la şcoală, pentru a putea să beneficieze de el în primul rând elevii care învaţă acolo. De asemenea, după-amiaza şi seara vor beneficia de el şi tinerii din comună, fiind dotat inclusiv cu instalaţie de nocturnă”, a declarat Nicolae Valea, primarul comunei Archiş, mândru de investiţia pe care a reuşit să o ducă la bun sfârşit.

Sat de vacantă pe bogătaşi

Satul Groşeni, ce aparţine de comuna arădeană Archiş a devenit una dintre cele mai căutate zone turistice pentru cadrul natural pe care îl oferă. Astfel, la poalele Munţilor Codru Moma, şi-au găsit locuri de recreere zeci de oameni de afaceri, atât din Arad, cât şi din judeţele învecinate, car au cumpărat terenuri de la Primărie prin licitaţie şi şi-au construit nu mai puţin de 140 de vile.

Click aici pentru foto:

Vilele au fost construite într-o depresiune muntoasa

„Terenurile au fost cumpărate prin licitaţie. Până în prezent, nu cunosc valoarea investiţiei pentru că nimeni nu a intenţionat să vândă acolo proprietarea. Ştiu doar că vilele sunt construite pe terenul intravilan dintre două sate. Mai mult, de curând s-a rezolvat problema reţelei de apă şi balastarea drumului către acel loc de vacanţă”, a declarat Marius Timofte, agent imobiliar.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite